Leto na Púšti
Nebude chýbať ani pečené koleno na pive... Dobrota, ktorú milujete!
(letné menu zostavila šéfkuchárka: Jeanette Majzlanová)
Hlavné jedlá:
850/200 g Chrumkavé pečené koleno na pive a cesnaku (chlieb, chren, medová horčica, feferónky, baranie rohy) - 1,10,12 - cena 17,90 Eur
200/200 g RIB-EYE STEAK s grilovanou zeleninou a slaninkovo - majonézovou remuládou - 3,7 - cena 15,90 Eur
* RIB-EYE STEAK - vysoký hovädzí roštenec - má výnimočné tukové mramorovanie, ktoré mäsu dodáva výbornú chuť a krehkosť, ako prílohu odporúčame 150 g batatové hranolky, cena: 3,20 Eur
300 g Burger z mletého sumčeka s kaparovo - kôprovoumajonézou, cibuľkou, cherry rajčinami a sušenými rajčinami - 3,4,7 - cena 8,90 Eur (lokálne chovaný sumček africký z chovu v Handlovej)
* ako prílohu odporúčame 150 g batatové hranolky, cena: 3,20 Eur
370 g Šalát Nicoise (zmes rajčín + sušených rajčín a šalátov, cibuľa, pečené hrachové lusky, paprika, pečené zemiaky, vajce, feta syr, dip z dijón horčice a bazalky) - 3,7 - cena 7,90 Eur
Dezert:
150 g Čučoriedkovo - tvarohový cheesecake - 1,3,7 - cena 4,60 Eur
150 g Mangový sorbet s letným ovocím a mätovo limetkovým sirupom - 7 - cena 4,60 Eur
Zoznam alergénov:
1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut), 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy a výrobky z nich (mandle, lieskové, vlašské, kešu, pistácie, pekanové, para, makadamové), 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich