Obedové menu od 17. - 21. 2. 2020

Cena obedového menu zahŕňa 0,33 l polievky + hlavné jedlo

obedové menu sa podáva od 11.00 - 15.00 h

polievka podľa dennej ponuky alebo Slepačí vývar 0,33 l - 1,3,7,9 za príplatok 1 €

 

(denné menu zostavila šéfkuchárka: Jeanette Majzlanová)

Celotýždňové menu:

1/ 120/200 g Panenka s vínovo - brusnicovou omáčkou, pečené zemiaky s rozmarínom - 1,7,8,9 - cena 6,20 
2/ 130/330 g Rizoto z ryže arborio so cherry rajčinami, feniklom a sumčekom na tymiane - 4,7,9,12 - cena 6,20 
3/ 120/200 g Kuracia rolka plnená rukolou, sušenými rajčinami a mozzarellou, slaninkovo - zemiaková kaša - 1,7,9 cena 5,50 

Denné menu:


Pondelok: 0,33 l Pórová s krutónmi - 1,7
4/ 120/200 g Kuracia čína s ryžou - 6,9,12 - cena 5,50 €
5/ 350 g Lievance s malinovým džemom a kyslou smotanou, preliate javorovým sirupom - 1,3,7,9 cena 5,50 €

Utorok: 0,33 l Kelová s párkom - 1,9
4/ 150/220 g Bravčové na bratislavský spôsob s maslovými haluškami - 1,3,7 - cena 5,50 €
5/ 320 g Slané palacinky s kuracinkou, pórom, hlivou a šalátikom - 1,3,7 cena 5,50 €

Streda: 0,33 l Mrkvovo - zázvorová - 1,7,9
4/ 120/250 g Bravčový rezeň, zemiakovo - cibuľový šalát - 1,3,7,9 - cena 5,50 €
5/ 380 g Strapačky so slaninkou - 1,9,12 - cena 5,50 €

Štvrtok: 0,33 l Hlivová „držková“ - 1,9 
4/ 120/200 g Kurací steak zapekaný s rajčinou, mozzarellou, bazalkovým pestom, zemiaková kaša - 7 - cena 5,50 €
5/ 350 g Šalát s hruškou, orechmi a grilovaným hermelínom so slaninkovými chipsami - 7,8,12 - cena 5,50 €

Piatok: 0,33 l Šošovicová kyslá - 1,7,9
4/ 100/200 g Slovenský bravčový rezeň (v cestíčku so slaninkou), zemiaková kaša - 1,3,7 - cena 5,50 €
5/ 430 g Penne s grilovanou zeleninou a syrom - 1,3,7,9 - cena 5,50 €

 

- dovoz pre firmy (nie individuálne) do 3,5 km ZDARMA + balné ZDARMA, denné menu sa rozváža od 11.00 do 15.00 h
- objednávky firiem na denné menu sa robia minimálne deň vopred od 8.00 - 15.00 h mailom na: pust@hbp.sk

- gramáže mäsa sú uvedené v surovom stave
- pri objednaní 0,33 l polievky navyše - cena 2 €; v menu je možné zameniť polievku z denne ponuky za 0,33 l Slepačí vývar - 1,3,7,9 za príplatok 1 €
- pri objednaní chleba navyše - cena 0,20 Eur / 40 g
- ceny sú uvedené s DPH
- v prípade, že si nevyberiete z denného menu, môžete si objednať z nášho jedálneho lístka -
  kompletnú ponuku nájdete na www.pust.sk/aktualita/jedalny-listok-rs-pust

Ak si prídete vychutnať denné menu k nám do Rekreačného strediska Púšť, pri objednávke 3 jedál dostanete porciu domácich lekvárových periek ZADARMO.

Zoznam alergénov:
1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut), 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich,
5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy a výrobky z nich (mandle, lieskové, vlašské, kešu, pistácie,
pekanové, para, makadamové), 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich